Blog

Blog 14 Live GOES on: Launch, trouwring, ……

LAUNCH
Afgelopen week een intensieve week. Naast mijn gewone werk en aandacht voor de cliënten onder andere de voorbereidingen voor de launch lunch van het merk MarjonHabets. Je kunt maar 1x zo’n launch neerzetten en dat moet dus goed zijn. Het thema: Kunst van het samen scheiden leende zich voor een creatieve omgeving. Dat was zo opgelost: @ArtBreda. Met Marjon samen gekeken hoe we dit kunnen vertalen in een heldere boodschap met de link tussen Kunst van de Kunstenaar en de Kunst van samen scheiden. Na een bezoek aan de KunstRai waren we er uit. Marjon zou dat doen in een tweegesprek met Gerrie Broos van D’om Arte in Rucphen. Zo gezegd zo gedaan en vrijdag 22 april jl. is tijdens een sfeervolle kleinschalige lunch het ‘schilderij’ De kunst van het samen scheiden onthuld. Het was een geslaagde bijeenkomst.
En dan had ik nog een idee in mijn hoofd hoe de nieuwsbrief samenhangend met de launch lunch er uit moet komen te zien. Veel gepuzzel met woorden, de boodschap zo helder mogelijk formuleren ik vond het een ontzettend leuke maar ook intensieve uitdaging. Uitstekende samenwerking met een communicatiebureau. Zeer geduldig verwerkten ze mijn aanpassingen telkens. Ik ben trots op het resultaat. Op de website kun je deze nieuwsbrief nog eens nalezen. En wil je voortaan blog en/of nieuwsbrief ontvangen, meld je aan. Stuur een berichtje naar welkom@marjonhabets.nl o.v.v. nieuwsbrief.
En ja ook waren een aantal ontvangers van deze éénmalige nieuwsbrief verbaasd dat zij een mail van een echtscheidingsadvocaat ontvingen. Zij zijn helemaal niet van plan te scheiden. Gelukkig maar. De nieuwsbrief schetst een beeld van Marjon en haar expertise. Idee erachter is ook dat als  je in je omgeving iemand kent die wel rondloopt met een echtscheidingsvoornemen privé of zakelijk, je dan ook aan dit kantoor denkt. Een kennismakingsgesprek is zo geregeld.
TROUWRING
Tja wat doe je met je trouwring als je gescheiden bent? In mijn geval heeft ie jarenlang in een doosje gelegen, weggestopt, diep weggestopt. Hij is ook nog zoek geweest maar als een duveltje kwam ik hem weer tegen. Die trouwring is ook een vorm van memory lane. Vol vertrouwen in een stralende toekomst is ie lang geleden aan mijn vinger geschoven. Vele jaren is deze ring met mij meegereisd tot aan het moment dat we besloten te scheiden. Toen knelde die opeens. Afgelopen maand is mijn jongste dochter 21 jaar geworden en op mijn vraag wat ze graag van mij zou krijgen antwoordde ze: je trouwring! Ik was even met stomheid geslagen. Ja, zegt ze, hij ligt daar en daar in dat doosje en hij past. Ik heb het al geprobeerd. Oh, zei ik, meer wist ik even niet. Ik heb er over nagedacht en eigenlijk vind ik het een hele mooie herbestemming van deze ring. De trouwdatum eruit, haar 21ste verjaardag er in en deze ring begint aan een nieuw avontuur. Ooit ontvangen uit liefde nu gegeven met liefde.
CULTUUR EN LEVENSKUNST
Ik ben naar de Leonard Cohen Tribute band geweest in Eindhoven. Een aanrader, de muziek van Leonard Cohen werd zo mooi vertolkt. Coverbands staan in de belangstelling las ik afgelopen weekend in de krant. Het niveau is de afgelopen jaren gestegen. Dat geldt zeker ook voor deze band. En toch de originele cd gekocht van Leonard Cohen Live in Londen. Tja…….
En toen was het tijd voor 10 dagen vakantie. In Valencia genoten van een andere sfeer, cultuur, lekker eten en genieten van het leven van alle dag. Heerlijke stad die niet zo bruist als Barcelona maar waar ik graag nog een keer terugkom. Daarna Dénia, fijn gewoon op het strand. Hoe simpel kan het leven zijn.  Ik heb bijna 3 boeken gelezen een hele kunst in zo’n korte tijd. Opgeladen en vol energie weer terug. De kop van de werkweek is er af, benieuwd wat de komende tijd brengt.
Karen