Onze cliënten over ons

Beter nog dan Marjon kunnen cliënten u vertellen wat zij voor u kan betekenen. Een aantal van hen heeft in een testimonial hun ervaringen met Marjons werk aan ‘papier’ toevertrouwd. U leest ze hier.

T Testimonial Testimonial Michiel K.

De mediation loopt vast, wat nu?

Een jaar geleden zocht Michiel, een energieke startende ondernemer van begin vijftig, contact met Marjon.  Francoise, zijn echtgenote met wie hij al enige tijd niet meer onder een dak woonde, en hij waren het erover eens dat deze situatie pijnlijk maar helaas definitief was. Ondanks het aanwezige besef over de onvermijdelijkheid van de gezinsbreuk viel het […]

Lees meer

T Testimonial Testimonial Harold S.

“Overlegscheiding kan goed werken, op voorwaarde dat beide partijen meewerken.” Aan het woord is Harold (62), industrieel ondernemer, met een afzetmarkt over vrijwel de hele wereld. Aan stoppen met werken denkt Harold nog niet, hij vindt het ondernemen veel te leuk en houdt van een uitdaging op zijn tijd. Dat is ook precies waardoor de […]

Lees meer

W Testimonial Wim O.

"Ik wilde een advocaat die er flink druk op wilde zetten"

Wim is een geslaagde vijftiger woonachtig in het midden van Nederland. Ik had al een aantal jaren nagedacht of ik de doorbetaling van partneralimentatie in samenhang met het vermeende samenwonen van mijn ex-echtgenote zou aankaarten. Ik vond het een moeilijke zaak om de samenwoning te bewijzen omdat de nieuwe partner van mijn ex-echtgenote een appartement […]

Lees meer

I Testimonial Ingeborg W.

"De toegevoegde waarde van Marjon voor mij was dat Marjon ook een 'mensen mens' is"

Ingeborg runt een schoonheidssalon in het Zuiden van het land. Het moment waarop je merkt dat je er samen niet meer uitkomt gold alleen voor mezelf. Ik heb na ruim een jaar de eerste aanzet durven nemen. Het was voor mij een complexe situatie en het was snel duidelijk dat ik niet zomaar een advocaat […]

Lees meer

L Testimonial Louise van K.

“Het proces was tot het laatst toe heel spannend!”

Louise van K. (52), werkzaam als psychiater, kijkt terug op haar scheidingsproces. Dit werd intensief begeleid door Marjon Habets en een team van 3 personen: ieder een eigen advocaat, en samen een procesbegeleider/coach.

Lees meer

M Testimonial Marc van Z.

“Ik zocht een vrouwelijke advocaat die mij niet alleen tijdens de overlegscheiding zou bijstaan, maar er ook zou zijn mochten we ‘all the way’ gaan, i.e. mocht het uitdraaien op een gang naar de rechter.”

Nu mijn scheiding grotendeels rond is, wil ik op verzoek van Marjon nog een keer terugkijken. Wat zocht je in de advocaat? Hoe is de samenwerking verlopen? En de belangrijkste vraag: ben je tevreden?

Lees meer

E Testimonial Eline A.

“Door deze milde, uitnodigende houding is het ons als ouders gelukt om meer naast elkaar te staan.”

Na de scheiding ben ik met mijn ex-partner in een strijdmodel terecht gekomen. Een extra lastige factor hierin was een landsgrens, een van ons woont niet in Nederland. Vandaar dat ik op zoek was naar ondersteuning door iemand met expertise in internationaal recht.

Lees meer

M Testimonial Moniek D.

“Zonder Marjon was het nooit gelukt en hadden we elkaar het leven nog onmogelijker gemaakt.”

Daar sta je dan. Net gehoord dat je man al een half jaar een relatie met een ander heeft. En dat helaas niet voor de eerste keer. Na 23 jaar samen neem je in een split-second de beslissing.

Lees meer

S Testimonial Saar O.

“Overlegscheiden is een soort na-huwelijkse therapie waarin je de kans krijgt ook te werken aan een stuk verwerking van de scheiding”

Tijdens onze scheiding attendeerde een vriendin, een ervaren psychologe, mij op de overlegscheidingsvorm. Nadat ik me er in verdiept had, sprak het me direct aan. Zeker gezien de moeizame dynamiek tussen mijn ex en mij leek dit de uitgesproken vorm, zeker ook omdat we ouders zijn van twee dochters.

Lees meer

J Testimonial Jürgen D.

“Een vakkundige vrouw die verbindingen legt, gepaste aandacht voor de relatie heeft en een emotioneel proces als een scheiding, op menselijke wijze tot een goed einde weet te brengen”

Dat scheiden lijden is, weten veel mensen. Maar “een mens lijdt het meest door het lijden dat hij vreest”. Het is dan prettig als je wordt bijgestaan door een advocaat die helderheid over je vrezen kan geven.

Lees meer