Wie zijn wij

MMarjon Habets

In mijn werk word ik gedreven door positiviteit. Elke keer opnieuw is het mijn uitdaging cliënten op een positieve manier naar de toekomst te laten kijken, na een stressvolle en verdrietige ervaring als een scheiding. Mijn motto is niet voor niets: Wat een ramp lijkt, blijkt een kans! Of, zoals een cliënte laatst zei: “Na een dramatische periode, begint mijn leven nu pas écht.”Daar doe ik het voor!

Buiten mijn werk is veelzijdigheid het toverwoord. Ik reis graag om nieuwe culturen te ontdekken en culinaire inspiratie op te doen. Daarnaast ben ik erg betrokken en zet ik mij op verschillende manieren in voor de samenleving. Zo ben ik, onder andere, ambassadeur van Stichting Aithra, een netwerk voor professionele, ondernemende en getalenteerde vrouwen uit West- en Midden Brabant. Als fervent netwerker ben ik trouwens áltijd bezig mensen met elkaar te verbinden, zowel zakelijk als privé. Andere kernwoorden die bij mij passen zijn initiatiefrijk, stijlvol en creatief. Dit ervaart u ook als u ons kleurrijke, met kunst verrijkte, kantoor bezoekt!

KKaren Goes

Ontzorgen, dat is de kern van wat ik doe! Voor het kantoor Marjon Habets, maar ook voor de cliënten. Ik zorg ervoor dat alles op rolletjes loopt en dat cliënten en andere betrokkenen zich op hun gemak voelen. Aandacht, een luisterend oor en een hartelijke ontvangst zijn daarbij onmisbaar.

Als eerste aanspreekpunt voor het kantoor en ondersteuner in de breedste zin van het woord sta ik altijd voor u klaar! Daarnaast ben ik opgeleid tot coach, met als specialisatie Rouw- en Verlieskunde.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan vriendschappen, reizen, musea, film en literatuur. Maatschappelijke betrokkenheid vind ik ook belangrijk. Ik neem deel aan de klankbordgroep SUE, Samen Uit Elkaar, van Social Work. Ik krijg energie van het geven van taalles aan anderstaligen en ben medeoprichtster van KidK Breda II, leden verrassen met huiskamer optredens op hoog niveau. Van klassieke muziek tot toneel tot komedie.

Beroepsorganisaties

Marjon Habets is aangesloten bij verschillende beroepsorganisaties:

Logo Orde van Advocaten Logo Vereniging CP's
Logo MfN Logo FAS

PProfessional Friends

Marjon Habets heeft een groot netwerk van betrouwbare deskundigen,
die ze inschakelt als de zaak daarom vraagt.

 

NNetwerk

Vrienden van Cobbenhagen – voormalig bestuurslid

Aithra – founder en lid van de raad van Advies

Womansbizz – lid

FutureWomenX – member

VNO/NCW Brabant – lid afdeling Breda

Golfbaan Toxandria – lid

Business Club Trumpi – lid

Lawcity Breda– initiatiefneemster en voorzitter bestuur

BusinessCircle BredaPhoto – ambassadeur