Blog

Blog 7 Live GOES on Job, ‘in progress’ en Kerstboomballenborrel……

Job

De laatste weken van een persoonlijk turbulent jaar waar ik uiteindelijk op mijn plaats ben gekomen. Aan het begin van dit jaar had ik niet gedacht dat ik zo’n ontzettend leuke baan zou vinden. Het werken als PA voor een familierechtadvocate. Nu zes maanden later kan ik voluit zeggen ik zit op mijn plaats. Het werken voor Marjon Habets is veelzijdig, is vrij, is ontwikkelen van talent, is inspirerend én is uitdagend. Afgelopen week nog een mooi compliment mogen ontvangen over de uitstraling van de samenwerking tussen Marjon en mijzelf. Dat cliënten een positief gevoel hebben vanaf het eerste contact dat is waar ik graag het onderscheid maak. 

In progress

Op alle vlakken ben ik ‘in progress’. Persoonlijk en zakelijk. Het afgelopen jaar heb ik opnieuw naar mijzelf mogen en kunnen kijken. En ik ben weer wijzer geworden. Ik mag mijn persoonlijke ervaring inzetten daarnaast heb ik zakelijk een beter inzicht gekregen in de juridische wereld. Hoe werken processen naar de rechtbank wat komt er bij kijken. Wat gebeurt er achter de schermen. Veel aspecten die ik in mijn eigen ervaring ook nog niet had ervaren.

Kerstboomballenborrel

Onze Kerstboomballenborrel, prachtig woord voor scrabbel tijdens de feestdagen, was een succes. Deze borrel was voor woman only! ja heren discriminatie maar oh zo gezellig. Vrouwen uit verschillende werelden rondom Marjon. We hadden hen gevraagd een kerstbal mee te brengen met daarop een wens, gedachte, spreuk etc.  En dat schept natuurlijk een verplichting. We hadden een kerstbal voor iedere aanwezige dame. Onze spreuk was: Onbevangenheid is het begin van alle wijsheid. Een spreuk van Aristoteles.

2018

Onbevangenheid is voor mij synoniem voor Open gedachten, nieuwsgierigheid, luisteren, uit je comfort zone stappen, ervaren! Als we onbevangen 2018 instappen Ontmoeten we Elkaar. Onbevangen ben ik mijn job in gestapt dit jaar en onbevangen kijk ik uit naar wat 2018 mij brengt, leert en wie ik ontmoet. Ik wens iedereen een onbevangen 2018.  Proost!

Karen