Blog

Life GOES on Blog 2 Hollen stilstaan en weer doorgaan ….

 

Ja dat geldt zeker ook voor mij. Dit is een moment om even stil te staan. Ik heb wat afgehold de afgelopen weken. Mooie memorabele momenten en ook gewoon gewerkt!

De Menselijke kant

Een van de mooie momenten was dat ik een telefoon-coach-gesprek heb gevoerd met een cliënt. Er deed zich een situatie voor waar het menselijke aspect boven het juridische ging. Op verzoek van Marjon belde ik met de cliënt en vroeg hem of ik een persoonlijke ervaring met hem mocht delen. Wat ik heel bijzonder vond, was dat cliënt hiervoor openstond. Een man en een luisterend oor?? Ik wil niet generaliseren maar die kom je niet in grote getale tegen. Ik mocht een eigen ervaring delen en hoe ik met die situatie was om gegaan. Ook benoemd wat de verschillen waren tussen mijn en zijn situatie. Natuurlijk. Geen situatie is hetzelfde. Luisterend naar elkaar, argumenten uitwisselend, hierdoor ontstond ruimte om ook op een andere manier te kijken naar de situatie. Het gesprek rondden we positief af met over en weer respect en waardering. En daar draait het altijd om.

Extra energie uit vertrouwen en samenwerking

Een situatie die makkelijk had kunnen verzanden in een patstelling werd door het gesprek en een gedeelde invalshoek in beweging gebracht. De ruimte en het vertrouwen die ik kreeg om dit telefoontje uit te voeren geeft mij extra energie. En ja ik vond het ook spannend. Maar wat een goed gevoel als samenwerking zo invulling krijgt. Marjon, de gepassioneerde gedreven advocate, meester in samen scheiden, en ik, de coachende PA. Dit is wat we graag verder uitbouwen. Allebei vanuit onze eigen expertise en kracht. 

Nieuwe website, social media

Verder in de achterliggende weken kwam ons nieuwe briefpapier, de visitekaartjes, de raambelettering. Gezonde spanning, voldoet het aan onze verwachting? Ja, erg mooi en stijlvol. We voelen ons thuis bij het logo en de uitstraling.  Voor de website kostte het eenvoudig tijd om onze ideeën en gedachten goed te vertalen naar woorden. Woorden die aanspreken,  die mensen die niet samen verder kunnen uit nodigen bij ons aan tafel te komen. De site zo vorm te geven dat wij herkenbaar zijn voor hen, dat ze weten en voelen dat ze op de juiste plaats zijn.Mooie samenwerking tussen @bureauloos.com, @leonard.nl en kantoor Marjon Habets. onze site al gezien? We zijn inmiddels live: @marjonhabets.nl

Vooruit

Even stilstaan bij wat er allemaal gebeurd. Hier is stilstaan geen achteruitgang maar een moment van overdenking, rust, overzicht.  Ik gun iedereen af en toe een moment stilstand vanuit kracht. En dan weer full swing vooruit! Ongelooflijk wat een energie er dan vrijkomt.

Karen