Blog

Nieuwsbrief Marjon Habets

 

De kunst van het samen scheiden.

Marjon werkt sinds 1985 in de advocatuur. Zij werkte bij grote kantoren en in kleinere samenstellingen. In de loop van de jaren is zij zich meer en meer thuis gaan voelen bij kleinschaligheid. In juli 2017 heeft zij haar hart gevolgd en heeft ze de stap gezet naar een solo-praktijk: 
Marjon Habets, meester in samen scheiden.

Meesterschap

Marjon wordt graag uitgedaagd haar jarenlange expertise in te zetten bij complexe scheidingen. Of dit een scheiding van een particulier, ondernemer MKB+, vrije beroepsbeoefenaar of van scheidende ondernemers is, zij brengt ze graag samen aan tafel in overleg. De overlegscheiding is de structuur waar zij zich in thuis voelt.

Waarom de overlegscheiding?
Een overlegscheiding kenmerkt zich door volledige openheid met ondersteuning van een multidisciplinair team van scheidingsspecialisten. De efficiënte aanpak, de procesleiding door een coach en de oplossingsgerichte houding die van een ieder wordt gevraagd, maken dat De Overlegscheiding bij uitstek een samenspel is. Dit is de Kunst van het samen scheiden in optima forma.

Marjon Habets is een advocaat die…


… als vertrekpunt de intrinsieke behoefte van de cliënt neemt;
… spiegelt, triggert, uitdaagt;
… liever overleg voert dan vecht;
… de tijd neemt om echt te luisteren;
… het vechten niet schuwt als het noodzakelijk is;
… vanuit verschillende perspectieven het belang van haar cliënt belicht;
… niet zelf de oplossing bedenkt, maar sámen met de client;
… meesterschap en vakmanschap hoog in haar vaandel heeft;
… levenskunst als inspiratiebron ziet.

Flexibiliteit

Ook in haar werk en werkomgeving vinden we Marjon haar passie voor Kunst en levenskunst terug. Haar kantoor is gevestigd in een monumentaal, sfeervol pand in het centrum van Breda, in de nabijheid van de dynamische spoorzone waar het nieuwe gerechtsgebouw binnenkort in gebruik wordt genomen. Vinden cliënten het prettiger in hun eigen omgeving overleg te hebben, dan ontmoet Marjon hen daar. 
Als scheiden dan toch de enige weg is, doe het dan goed!
Marjon Habets, meester in samen scheiden.

Verbinden

Naast de advocatuur zet Marjon zich ook in voor projecten om haar stad en/of medebewoners een podium te geven. Een voorbeeld hiervan is Lawstreet Breda, symbolisch de verbindingsas tussen de oude en nieuwe rechtbank van Breda. Marjon is initiatiefneemster en voorzitter. Het idee hier achter is de verbinding maken tussen de gevestigde ondernemers in het juridische vakgebied en jonge kunstenaars en talenten om zo Breda stevig op de kaart te zetten als aantrekkelijke stad, waar het goed leven, werken, studeren en ondernemen is.
Een ander recent voorbeeld is haar ambassadeurschap voor BredaPhoto BusinessCircle. Op dit platform ontmoeten ondernemers en jonge talentvolle fotografen elkaar. Het beste van twee werelden. 

Van eerdere datum is de oprichting van  Stichting Aithra – hét netwerkplatform in West-Brabant voor het zichtbaar maken van gedreven, zelfbewuste en carrièregerichte vrouwen. Daar vind je elkaar en daar versterk je elkaar! Marjon is als ambassadeur nog steeds actief betrokken bij dit vrouwennetwerk.
Lees meer over Marjon

Launch Lunch

Op vrijdag 20 april jl. onthulde Marjon Habets voor de eerste maal haar nieuwe concept. Marjon heeft er voor gekozen bij ART BREDA haar meesterschap en passie voor Kunst te verbinden tijdens een lunch. In een tweegesprek met galeriehoudster Gerrie Broos van Galerie Dom’arte in Rucphen hebben beide dames hun kijk gegeven op Kunst en de overeenkomsten in hun zoektocht naar het “onuitgesprokene” bij de kunstenaar en de cliënt. Ieder vanuit hun natuurlijke nieuwsgierigheid, kennis en ervaring.
Hieronder een kleine impressie. Meer foto’s volgen via de diverse social media en via de website.
Copyright © 2018 Marjon Habets, meester in samen scheiden, All rights reserved.

Marjon Habets, meester in samen scheiden

Sophiastraat 34

Breda, 4811EM

Netherlands

085 2030050
Add us to your address book


www.marjonhabets.nl
welkom@marjonhabets.nl