Marjon Habets staat Nederlanders in het buitenland, expats, partners in een gemengd huwelijk, mensen die uit het buitenland terugkomen, of wie zich op een andere manier in het internationale circuit bevindt, bij met raad en daad. Dit gebeurt altijd vanuit het Nederlandse juridische perspectief. Zowel haar gedegen juridische kennis als haar affiniteit met en belangstelling voor verschillende culturen, maken Marjon Habets dé gesprekspartner voor scheidingen die gecompliceerd worden door een internationaal aspect.

De afgelopen maanden hebben we zowel een internationale overlegscheiding als een gang naar de rechtbank begeleid. De Engelse taal vormt voor ons geen barrière om u optimaal te ondersteunen.

Een andere cultuur, een andere taal scherpt ook onze blik en zet de vensters naar anders kijken open. In een internationale scheiding verdiepen we ons ook in de cultuurverschillen die een rol kunnen spelen en zullen we deze ook benoemen. Vanuit deze open blik kijken we samen naar mogelijkheden en oplossingen.

 

Op ons verzoek blikken cliënten hieronder  terug op hun internationale scheiding en delen hun ervaringen in een testimonial.

Testimonial Eline

“Een extra lastige factor hierin was dat een van ons niet in Nederland woont.”

Een verhaal over een internationale echtscheiding. Lees meer

 

Neem contact met ons op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Laatste blogpost